Programmer

Skræddersyet
- et program - mange programmer

Titlen dækker over en bred vifte af historier og eventyr, som kan sammensættes efter ønske.Der er historier om det overnaturlige, det uhyggelige, det underfundige, tankevækkende, glædelige og det almindelige. Der er fortællinger, som passer til jul. Og selvfølgelig – eventyr af H.C. Andersen!

Vi aftaler, hvad der passer jer bedst.(Mulighed for køb med refusion for kommunale og amtskommunale institutioner www.teatrettrekanten.dk ) Varighed 30 – 60 min. Pris og antal deltagere efter aftale.


Små glimt fra H.C.Andersens skatkammer
- et uvidenskabeligt fortælle-foredrag

Højdepunkter fra forfatterens liv præsenteres. Sammen med dette fortælles et meget kendt eventyr samt et eller to, som man sjældent hører. Desuden vil der blive fortalt en historie fra en samtidig inspirationskilde.
Programmet kan tilpasses både børn og voksne.Varighed 35 – 60 min. Pris og antal deltagere efter aftale.

Laila – det glade vanvid

Få besøg af en fortællende legetante, som er lidt ud over det sædvanlige.I de store tasker har jeg ting, som bliver til fortællinger.Måske har jeg også Svend med? Passer til børn og barnlige sjæle. Fx til børnefødselsdagen eller ved børnearrangementer i forening eller klub. Varighed 20 – 40 min. Pris og antal deltagere efter aftale.


Alt det andet -

Har I et ønske eller en idé, som ikke er nævnt her, så kontakt mig! Jeg udvikler gerne et helt specielt program, hvor skuespiller og / eller fortæller indgår. P.S. Der kan også kobles musiker på!

Varighed, pris og antal deltagere efter aftale.